joi, 21 august 2014

Inimioara Larisei a fost salvata

Asociația “Salvează o inimă” a derulat, în perioada 11-18 august 2014, campania umanitară ”Împreună pentru o inimioară de copil”, menită s-o salveze pe Larisa Stancu (3 ani), care suferă de o boală cumplită ce i-a afectat inima încă de la naștere.
Grație sumei de peste 12.000 de lei, donată în timp record de românii din țară dar și din Diaspora, Larisa și mama ei au putut merge la Clinica din Bad Oeynhausen (Germania) pentru un control și un tratament care o va face bine pe micuță. Deplasarea a trebuit urgentată și din cauza faptului că această malformație de care suferă fetița a avut repercusiuni și asupra stării ei generale fizice, în special a sistemului imunitar care era foartă slabit, iar o banală răceală o putea răpune.
“Ne bucurăm foarte mult când reușim să salvăm un copil. Nu am fi reușit s-o salvăm pe Larisa fără ajutorul vostru și vă suntem extrem de recunoscători pentru sensibilitatea și generozitatea de care ați dat dovadă. Este un semn bun de la Dumnezeu, iar în ultima perioadă am constatat că oamenii devin din ce în ce mai buni și atenți pentru soarta semenilor lor”, declară Vlad Plăcintă, președintle Asociației “Salvează o inimă” și organizatorul campaniei umanitare “Împreună pentru o inimioară de copil!”
Întorși cu bine astăzi în țară, mama Larisei a ținută să mulțumească din tot sufletul tuturor persoanelor care au făcut ca această minune să se înfăptuiască. “Este o minune! Le multumim din tot sufletul tuturor pentru bunătatea și sensibilitatea de care au dat dovadă. Cu atât mai emoționată sunt cu cât oameni care nu ne-au văzut niciodată m-au sunat și mi-au zis că vor să-mi salveze fetița. Sunteți minunați și Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, declară mama Larisei Stancu.


Donațiile au putut fi făcute pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/larisa-stancu/ sau în contul bancar: Stancu Ion Ana (0763317512) - RO21BRDE445SV01520694450 RON. Mai multe informații despre caz găsiți pe www.larisastancu.blogspot.ro.

Urmatoarea programare va avea loc in septembrie

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă decideți să începeți să faceți exerciții pentru a mări bărbația, atunci trebuie să realizați că este nevoie de timp pentru a face aceste câștiguri. Așa cum este nevoie de timp pentru a construi masa musculară sau a pierde grăsime. Pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să urmați cu siguranță un program care funcționează, astfel încât să nu faceți greșeli. Prezența pacienților este foarte importantă, așa cum este în mod consecvent și în permanență învățarea despre exercitarea penisului.

    De multe ori, băieții fac câteva câștiguri în prima lună sau două, dar apoi încetă să progreseze, deoarece încearcă să-și creeze propriile rutine, ceea ce duce nicăieri. Pentru cele mai rapide și cele mai bune rezultate, recomand foarte mult obținerea unui program adecvat.
    Adevărul este că mărimea contează! Aflați cum să creascăți un penis mai mare cu 1-3 inci cu exerciții eficiente, sigure, naturale și ieftine penile. Verificați revizuirea celor mai bune programe de exerciții pentru penis și ghiduri online!
    https://www.titan-gels.ro/

    RăspundețiȘtergere