miercuri, 13 august 2014

O mana de om are nevoie de ajutorul nostru!

"Fetita mea, Larisa, are in prezent 3 ani si s-a nascut cu o malformatie cardiaca numita transpozitie de vase mari, motiv pentru care, la frageda varsta de numai 2 luni, a suferit prima interventie chirurgicala in Germania. Din pacate, acest lucru nu a fost suficient, astfel ca Larisa avea 8 luni cand am fost nevoite sa ne deplasam din nou in aceeasi tara pentru cea de-a doua interventie, in urma careia i s-a implantat un stimulator cardiac cu rol in reglarea pulsului.

Ceea ce îngreuneaza situatia noastra este faptul ca Larisei trebuie sa i se efectueze controale regulate pentru a monitoriza buna functionare a stimulatorului si, implicit, a inimii, iar acest lucru presupune o noua deplasare in Germania si asta, cât mai curând posibil, dat fiind ca numai acolo exista aparatura adecvata pentru evaluarea starii Larisei. Prin urmare, Larisa are nevoie de aproximativ 1000 de euro pentru deplasare si tot ce implica controlul în sine, dar, din pacate, situatia materiala a familiei este si asa foarte dificila, astfel ca orice ajutor din partea oamenilor cu bunavointa este binevenit."


Larisa Stancu a fost parasita de tatal ei la intoarcerea din Germania, unde a suferit interventia chirurgicala. As vrea sa ii aratam ca nu este singura!


Donati o suma 
cat
 de mica in contul RO21BRDE445SV01520694450, al carui titular este Stancu Ion Ana, mama Larisei.


Va multumim!

Multumim din inima pentru frumosul articol oferit de blogul :Jurnalul unei mame"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu