duminică, 6 iulie 2014

Povestea Larisei


Cat de singur poate fi un om singur? Tatal Larisei a disparut de langa ele in clipa in care fetita s-a intors de la operatia din Germania.  Mi-as fi dorit sa nu fie nevoie sa scriu cuvintele astea, pentru ca suna ca o sentinta.
A plecat. Si nici Larisa copilul sau, nici Ana femeia care a dat viata fetitei sale nu beneficiaza de ajutorul lui.
As vrea sa dovedim ca ne pasa. As vrea sa dovedim ca totusi, in ciuda premiselor: a bolii de care sufera Larisa (e vorba de boala congenitala, la inima). A avut un defect al vaselor importante de la inima, si multe alte cuvinte care ar face inima unei mame sa se stranga mica-mica si sa simta ca batalia e mare. Prea mare. Si totusi, Ana a luptat pentru fiica ei, si a facut tot ce a stiut ea posibil.
Larisa are bataile de inima deosebite de bataile de inima ale altor copii. De aceea, poarta acum un peace-maker, ca inimioara ei sa bata cum trebuie. Din cauza asta are nevoie sa mearga inapoi in Germania la control. Problema e ca nu au bani, si drumul asta costa in total aproximativ 1000 de euro. Clinica ii asteapta, medicul a facut deja programarea pana la inceputul luni august cel tarziu.Cu fetita trebuia sa fie de acum doua luni in Germania dar lipsa banilor este singurul impediment.
Copilul meu se numeste Ion Larisa Gabriela, s-a nascut cu boala cardiaca adica malformatie la inima, la a doua interventie chirurgicala i sa implantat un stimulator cardiac,Pace- Maker, pe 21 august e programarea pt control ne trebuie suma  de 800 pana in 1000 de euro in total. Ana.
Banii sunt pentru biletele de avion Bucuresti – Dortmund, si apoi pentru biletele de microbuz pana la Clinica, adica Dortmund - Bad Oeynhausen, plus micile cheltuieli care tin de drumul in sine.
Ana nu lucreaza, pentru ca Larisa a fost si este in continuare bolnava, si are nevoie de ingrijire aproape non-stop.

Mie suma asta mi se pare mica, avand in vedere ca este vorba de sanatatea unui copil, daca as avea in clipa asta banii i-as da. Din pacate, de una singura nu pot. Si aici va cer ajutorul voua. va rog sa ma ajutati sa demonstrez ca un om nu e singur, atata vreme cat cei din jurul sau sunt oameni.

Cei care doresc sa o ajute pe Larisa o pot face in contul: 
RO21BRDE445SV01520694450-Cont RON
Stancu Ion Ana
sau pot lua legatura cu mama Larisei la numarul de telefon 0763317512
Va multumim!- Control: 150-200 EURO
- Bilete avion: dus-intors 300 euro
- Transport intern Germania: 150 euro dus, 150 euro intors.
- Cazare + alte cheltuieli: – 150 -200 euro.

Stimata Doamna Stancu,
 
Aveti programare pentru control pe data de 21 August 2014 ora 13:30.
 
Cu cele mai bune urari,
 
 
Dr. Eugen Sandica
Direktor,Department Chirurgie Angeborener Herzfehler
Ärztlicher Direktor,Zentrum für Angeborene Herzfehler
Herz- und Diabeteszentrum NRW
Georgstr. 11
32545 Bad Oeynhausen
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu